10-12 novemer 2002
 
Silja Symphony

tillbaka till ARKIV
Bilder / Gästbilder

KalasKryss med THORLEIFS, Thorleifs Kompisklubb & Silja Line!
På ett av Skandinaviens finaste kryssningsfartyg, Silja Symphony, anordnades den 10 - 12 november en oförglömlig fest för medlemmar i Thorleifs Kompisklubb, Thorleifs dansentusiaster, arrangörer, kompositörer och andra med anknytning till Thorleifs. Tipsrunda, gemensam middag, live karoke, sightseeing i Helsingfors tillsammans med Thorleifs, "önsketimma" med modeshow med några av Thorleifs gamla orkesterkostymer från 70-talet och självklart dans var en del av programpunkterna. Dessutom visades delar av Thorleifsutställningen.

I terminalen fanns Thorleifs på plats och hälsade alla gäster välkomna. Så kalaset började redan där! Sedan fortsatte det med en tipsrunda som bjöd på ett antal roliga avslöjanden om medlemmarna i Thorleifs. Det mesta var nyheter för alla det vittnar resultatet om: av 12 frågor hade de som visste mest rätt på endast 8. Om Du är nyfiken på de rätta svaren så kan du se dem HÄR! Och så kan du testa Din egen kunskap.

Sedan blev det gemensamt smörgåsbord där gästerna välkomnades av Thorleifs, klädda i smoking, med "champagne" och varsin ros till damerna. Under måltiden blev det allsång och andra upptåg. Där prövade Thorleifs på något nytt: att sjunga i megafon!

Så fortsatte festen med live karaoke och allsång i konferenscentret, presentation av de rätta svaren och prisutdelning på tipsfrågorna och ytterligare några dråpliga historier. Den som ville fick alltså sjunga med Thorleifs. Tack alla ni som vågade! Iréne var först upp på scenen och fick därför ett par silverörhången. Här deltog också stå-upp-komikern Sven Slättengren. Texterna till sångerna visades på stora bildskärmar så att alla kunde delta - och det gjorde de verkligen! Stämningen var fantastisk! Siljas midnattsshow vidtog och sen blev det dans till båtens husband.

fortsättning